Freezone widget

This is the place where you can find everything related to the dedicated server, control scripts and community tools.

Moderators: Pit Crew, TM-Patrol

Post Reply
weasel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 355
Joined: 11 Mar 2011 23:44
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF,TM2all

Freezone widget

Post by weasel » 22 Feb 2012 22:16

Hello

I have a freezone server ( rented one ) but there is always a widget ( very big ) Freezone on screen.
It's on the same place as dedis.

Can this be removed ( moved ) ?

TheBigG
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 233
Joined: 16 Oct 2010 19:45
Owned TM-games: TMN! TMF
Location: Germany

Re: Freezone widget

Post by TheBigG » 23 Feb 2012 12:29

weasel wrote:Hello

I have a freezone server ( rented one ) but there is always a widget ( very big ) Freezone on screen.
It's on the same place as dedis.

Can this be removed ( moved ) ?
:roflol:
you are completly wrong here.
that is not a xaseco problem

weasel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 355
Joined: 11 Mar 2011 23:44
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF,TM2all

Re: Freezone widget

Post by weasel » 23 Feb 2012 16:43

maybe true but this is the most active corner of the forum.

TheBigG
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 233
Joined: 16 Oct 2010 19:45
Owned TM-games: TMN! TMF
Location: Germany

Re: Freezone widget

Post by TheBigG » 23 Feb 2012 16:51

so can you edit the manialive files?

sotn0r
cyclist
cyclist
Posts: 31
Joined: 04 Jan 2011 18:10
Owned TM-games: TMU, TMNF
Contact:

Re: Freezone widget

Post by sotn0r » 29 Mar 2012 15:15

you have to keep this widget fully visible and not overlapping with any other widgets to accord to the freezone rules.

Post Reply