Problem with RASP 2.01 and Aseco 1.05

This is the place where you can find everything related to the dedicated server, control scripts and community tools.

Moderators: Pit Crew, TM-Patrol

Post Reply
Mardyfox
pedestrian
pedestrian
Posts: 9
Joined: 27 Jun 2007 20:47

Problem with RASP 2.01 and Aseco 1.05

Post by Mardyfox » 18 Aug 2007 22:33

Hello eyerone,

well, i own a very sucessfull server with aseco and rasp on a TMU Server.
But Aseco crashes sometimes.

If i try to restart the Aseco Script i only got this errors:
[08/19,00:26:04] << player 64 joined the game [alterschwede]
[ASECO Warning] could not insert player into database!
[08/19,00:26:04]
PHP Fatal error: Call to a member function getMode() on a non-object in /home/asec/plugins/plugin.rasp.php on line 368
[08/19,00:26:04] >> player 64 left the game [alterschwede]
[ASECO Warning] Could not update leaving player in database!
Aseco doesn't start atfer installing Rasp!
In most cases i have to restart the server (mostly with 40 or more players) and the players will kicked from the server everyone. If no one playing on the Server i can start Aseco.

Have anyone an idea to fix my problem?
I'll very thankful if anyone knowns a working solution!

Sorry for my very bad english, but i hope you can understand me

Assembler Maniac
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 1493
Joined: 03 Jun 2006 13:24
Owned TM-games: TMU
Contact:

Re: Problem with RASP 2.01 and Aseco 1.05

Post by Assembler Maniac » 19 Aug 2007 13:40

From what I've seen, TMU server actually holds on to data and will begin sending it to the client (aseco) when it reconnects. If you can wait about 1min before restarting ASECO then the server should have had time to clear out it's queue and everything should run well.
Mardyfox wrote:Hello eyerone,

well, i own a very sucessfull server with aseco and rasp on a TMU Server.
But Aseco crashes sometimes.

If i try to restart the Aseco Script i only got this errors:
[08/19,00:26:04] << player 64 joined the game [alterschwede]
[ASECO Warning] could not insert player into database!
[08/19,00:26:04]
PHP Fatal error: Call to a member function getMode() on a non-object in /home/asec/plugins/plugin.rasp.php on line 368
[08/19,00:26:04] >> player 64 left the game [alterschwede]
[ASECO Warning] Could not update leaving player in database!
Aseco doesn't start atfer installing Rasp!
In most cases i have to restart the server (mostly with 40 or more players) and the players will kicked from the server everyone. If no one playing on the Server i can start Aseco.

Have anyone an idea to fix my problem?
I'll very thankful if anyone knowns a working solution!

Sorry for my very bad english, but i hope you can understand me
Asus P4C800-E Deluxe
P4 3.2Ghz @ 3.35Ghz
2G Kingston Hyper-X DDR 2
ATI Radeon X850 XT Platinum 256M
Sound Blaster Audigy II
2x 120G Maxtor Hard drives
HDTV Tuner Card (Fusion 5 Gold)

Mardyfox
pedestrian
pedestrian
Posts: 9
Joined: 27 Jun 2007 20:47

Re: Problem with RASP 2.01 and Aseco 1.05

Post by Mardyfox » 20 Aug 2007 16:02

Didn't work :(

Aseco crashes mostly in the nighttimes, i think it crashes when no one is playing on the server.
So i have in most cases to restart Aseco in the afternoon.

But in the afternoon are some players online. And i'm sick of to kick every day everyone one time.
I tried to boot Aseco in the Sync Times, but it doesn't work, too..

Please help me!

Firebengel
pedestrian
pedestrian
Posts: 9
Joined: 04 Oct 2007 20:34
Owned TM-games: TMU

Re: Problem with RASP 2.01 and Aseco 1.05

Post by Firebengel » 03 Nov 2007 15:17

I have got the same Error/Problem.

Is there a solution found ?

Yours Firebengel

Post Reply