I can't record an intro I made

This forum deals with all the Movies & Replays of the Community. Use http://www.tm-tube.com and share your creations here!

Moderator: TM-Patrol

Post Reply
sjkk
highway camper
highway camper
Posts: 2
Joined: 03 Nov 2010 19:05
Owned TM-games: TMU TM Wii

I can't record an intro I made

Post by sjkk » 16 Dec 2012 14:21

Hello :D I can't record an intro I made on trackmania for a video. I click on the AVI button and put the right settings in. 1920 x 1080 100 fps antailas x25 motion blur on video HQ on. then I hit ok and choose the right codec (XVID MPEG 4) and then I hit ok again, and for 1 sec or less it's recording and then shuts down the recording. And yeah it's really irritating because I need it! xD The same thing happends when I choose other codecs. Please help :3

sjkk
highway camper
highway camper
Posts: 2
Joined: 03 Nov 2010 19:05
Owned TM-games: TMU TM Wii

Re: I can't record an intro I made

Post by sjkk » 22 Dec 2012 18:45

Someone help!!! >_<

User avatar
eXtreme34
TM-Patrol
TM-Patrol
Posts: 2517
Joined: 28 Aug 2011 19:25
Owned TM-games: All except PowerUp^^
Manialink(s): extreme34
Location: dtc :3
Contact:

Re: I can't record an intro I made

Post by eXtreme34 » 22 Dec 2012 22:09

Maybe no one knows. As far as I'm concerned I don't know what could be the issue. :?
3
Image
Image
Image
Visit my manialink (more than 1000 maps) : extreme34color>

Post Reply