Page 1 of 1

Trackmania ESWC Problem

Posted: 02 Mar 2011 14:39
by josipbabok2
i can't run the game here are the pictures:

http://img835.imageshack.us/i/tmnproblem.png/

http://img5.imageshack.us/i/tmnproblem2.png/

when this "popup" i press play and first picture shows

i tried everything. unistall, reinstall, run as administrator everything but it doesn't work. HELP! :(

Re: Trackmania ESWC Problem

Posted: 02 Mar 2011 15:33
by RamCUP2000
Update your game by click on update !
if it not work. try: http://rapidshare.com/files/97923254/Tm ... _Setup.exe

amateurs, still the same questions on the update

Re: Trackmania ESWC Problem

Posted: 03 Mar 2011 16:12
by josipbabok2
still doesn't work i am using Windows 7 Ultimate 64-bit
can this be a problem?? but also now it says Error Code: 1275 but not 577.
Plz HELP!

Re: Trackmania ESWC Problem

Posted: 18 Mar 2011 15:45
by josipbabok2
hello? anybody?

Re: Trackmania ESWC Problem

Posted: 19 Mar 2011 13:27
by Merlin
What ist your Problem?

1. Install the Game ( it will have versionnumber 0.1.7.5 ).
2. Download the 0.1.7.9-Patch and update your game.
3. Download the 0.1.8.0-Patch and update your game.
3. Start the Game and play

Had worked for me under Win7 64 Bit without any problems!

This solution is more than 3 years old and was posted several times in this forum:

viewtopic.php?t=10062

Ever heard about the searchfunction?

Re: Trackmania ESWC Problem

Posted: 19 Mar 2011 18:27
by josipbabok2
thanks it works now

Re: Trackmania ESWC Problem

Posted: 07 Aug 2011 15:39
by ZheiJu
. .

Re: Trackmania ESWC Problem

Posted: 10 Aug 2011 17:36
by josipbabok2
try to run as administrator or run in compatibility with Windows XP

Re: Trackmania ESWC Problem

Posted: 02 Mar 2014 17:45
by Maxie89
Hi, I'm running Windows 8.1 and i can't get the game to launch. I get the following error message: Your system does not meet the minimum requirements.

I tried running the app as Admin, on all compatibility options, from Win 95 to Win 8, but to no avail. I have installed the normal setup, and applied both patches, 175>179 and 179>180. what am I missing?