Dedimania

Discuss everything about Xymph's Aseco flavoured server control scripts for TM Forever / classic TMN and for TM² Canyon.

Moderators: Xymph, TM-Patrol

Post Reply
rpdo
tricycle manager
tricycle manager
Posts: 26
Joined: 26 Jan 2007 14:01

Dedimania

Post by rpdo » 18 Mar 2013 14:27

someone could help me in this error is happening dedimania, but it shows the chat does not load on the screen

Code: Select all

[03/18,11:17:50] Webaccess (dedimania.net:8082/Dedimania.8097): Closed by server
 when reading: re-open socket and re-send! (0)
XmlrpcDB->_callCB() - no response message:
a:4:{s:3:"Url";s:35:"http://dedimania.net:8082/Dedimania";s:8:"Requests";a:2:{i:
0;a:2:{s:10:"methodName";s:27:"dedimania.SetChallengeTimes";s:6:"params";a:5:{i:
0;s:21:"s1417:1363615785.2648";i:1;a:6:{s:3:"UId";s:27:"ArfC0KcxQre4NVMb8p1N0r2q
kYl";s:4:"Name";s:25:"$s$i$000n$eb0Style $fff#2";s:11:"Environment";s:7:"Stadium
";s:6:"Author";s:5:"spite";s:13:"NbCheckpoints";i:4;s:6:"NbLaps";i:0;}i:2;s:2:"T
A";i:3;a:0:{}i:4;a:3:{s:7:"VReplay";s:0:"";s:13:"VReplayChecks";s:0:"";s:11:"Top
1GReplay";s:0:"";}}}i:1;a:2:{s:10:"methodName";s:24:"dedimania.WarningsAndTTR";s
:6:"params";a:0:{}}}s:9:"Callbacks";a:2:{i:0;a:2:{i:0;s:19:"dedimania_endmap_cb"
;i:1;a:16:{s:3:"UId";s:27:"ArfC0KcxQre4NVMb8p1N0r2qkYl";s:4:"Name";s:25:"$s$i$00
0n$eb0Style $fff#2";s:8:"FileName";s:22:"Race\nStyle #2.Map.Gbx";s:6:"Author";s:
5:"spite";s:13:"Environnement";s:7:"Stadium";s:4:"Mood";s:6:"Sunset";s:10:"Bronz
eTime";i:48000;s:10:"SilverTime";i:38000;s:8:"GoldTime";i:34000;s:10:"AuthorTime
";i:31548;s:11:"CopperPrice";i:3049;s:7:"LapRace";b:0;s:6:"NbLaps";i:0;s:13:"NbC
heckpoints";i:4;s:7:"MapType";s:15:"Trackmania\Race";s:8:"MapStyle";s:0:"";}}i:1
;N;}s:8:"Response";a:1:{s:5:"Error";s:109:"Webaccess (dedimania.net:8082/Dediman
ia.8097): Closed by server when reading: re-open socket and re-send! (0)";}}
dedimania_endmap_cb - error(s): Webaccess (dedimania.net:8082/Dedimania.8097): C
losed by server when reading: re-open socket and re-send! (0)

User avatar
Slig
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 2124
Joined: 05 Sep 2005 17:51
Owned TM-games: ALL
Location: TraxicoLand (Fr)
Contact:

Re: Dedimania

Post by Slig » 18 Mar 2013 23:40

rpdo wrote:someone could help me in this error is happening dedimania, but it shows the chat does not load on the screen
You get it just once ? occasionally ? often ? always ?
What is your timezone ? (because i can't be sure of when is 11:17:50)

I see no evidence of recurrent problem of the 8097 "service" last morning, but "Closed by server" is an interpretation of a lost connection by php on your side, so it can be on dedimania server, your server connection, but also any network problem between them. If it happens only very occasionally then just don't worry about it, it happen sometimes, nothing to do about it (can also be because i restarted the services after some code change, but that was not the case last morning).

If it is happening to you often (ie several times each day, every day), then you should check more closely if there are connection problems on your server and/or on your server isp.

rpdo
tricycle manager
tricycle manager
Posts: 26
Joined: 26 Jan 2007 14:01

Re: Dedimania

Post by rpdo » 21 Mar 2013 03:54

Slig seems packed, but not recording records

[03/21,00:49:03] [Dedimania] Validation replay inconsistent for rpdo: skipped 37362 (8171,14448,19024,23546,26514,29246,32990,35521,37362) race: 9 all: 9

which can be?

timezone -3 Brazil

Obs: tested the fast 4 and sent regular

User avatar
Slig
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 2124
Joined: 05 Sep 2005 17:51
Owned TM-games: ALL
Location: TraxicoLand (Fr)
Contact:

Re: Dedimania

Post by Slig » 21 Mar 2013 08:38

rpdo wrote:Slig seems packed
I'm packed ? I'm not sure about what that can means :roflol:
rpdo wrote:[03/21,00:49:03] [Dedimania] Validation replay inconsistent for rpdo: skipped 37362 (8171,14448,19024,23546,26514,29246,32990,35521,37362) race: 9 all: 9
That is a local script message, from the checks done by it before trying to send to dedimania (you should get similar message with fast4 in same conditions).

Most frequent case is if you have started the script after the beginning of a map and the best time was drove before (so the replay is not the same as the best time the script has seen). It's normal as it is not supposed to happen.

It can be other things, but like for your previous problem, you don't give any infos about the conditions when it has happened ! game mode, infos about the map (multilaps or not, how many checkpoints, ie any meaningful infos that you can find in the log which can be linked to the problem)

Post Reply