XASECO2 (TM²C) v0.95

Discuss everything about Xymph's Aseco flavoured server control scripts for TM Forever / classic TMN and for TM² Canyon.

Moderators: Xymph, TM-Patrol

Maximuson
cyclist
cyclist
Posts: 43
Joined: 25 Nov 2010 05:27
Owned TM-games: TMU

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by Maximuson » 11 Oct 2011 09:06

where i can made it "Meanwhile you can workaround the bug by specifing /validation=xxxxx on the command line."

User avatar
iNDEX
cyclist
cyclist
Posts: 40
Joined: 13 Jan 2008 09:58
Owned TM-games: O,SX,2xUF,²C,²V
Manialink(s): ddstylemods
Contact:

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by iNDEX » 11 Oct 2011 09:25

Maximuson wrote:where i can made it "Meanwhile you can workaround the bug by specifing /validation=xxxxx on the command line."
Hi,

you can add it to the commandline or your startup script, e.g.

Windows

Code: Select all

./ManiaPlanetServer /game_settings=MatchSettings/CanyonA.txt /dedicated_cfg=dedicated_cfg.txt /title=TMCanyon /validation=xxxxx
or Linux

Code: Select all

ManiaplanetServer.exe /game_settings=MatchSettings/CanyonA.txt /dedicated_cfg=dedicated_cfg.txt /title=TMCanyon /validation=xxxxx
xxxxx is ofcourse your validation key, you can get a new validation key on your playerpage.

Regards!
iNDEX'''
Are you looking for coppers? I´ll trade my coppers for your planets.

Maximuson
cyclist
cyclist
Posts: 43
Joined: 25 Nov 2010 05:27
Owned TM-games: TMU

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by Maximuson » 11 Oct 2011 09:38

thank you man

Edit 1: but this does not working

Edit 2: and now i get new error Transaction failed: Erorr: You dont have enough planets to perform this action

Edit 3-5: although I have a planet 6700
how i can send planets to my server if i have this error

scg-flighthigh
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 199
Joined: 05 May 2009 15:52
Owned TM-games: TM2

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by scg-flighthigh » 11 Oct 2011 11:03

Really great. You are the winner this week because you make more than double and triple posts. Cant your find the Edit-Button? :grmblz:

If you have the Planets then send the Server something of them. Make a Ingamemessage from your Playeraccount to the Serveraccount and send him some Planets. So the Server can pay the Tax to Nadeo and all will work fine.

Xymph
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 5653
Joined: 19 Aug 2007 12:58
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF, TM²
Contact:

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by Xymph » 11 Oct 2011 18:24

Post flood condensed. :roll:
Developer of XASECO for TMF/TMN ESWC & XASECO2 for TM²: see XAseco.org
Find your way around the Mania community from the TMN ESWC hub, TMF hub, TM² hub, and SM hub

pr_killer
tricycle manager
tricycle manager
Posts: 25
Joined: 13 Feb 2011 10:57
Owned TM-games: TMUF

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by pr_killer » 12 Oct 2011 13:36

Hi,

where can I change the position of the sb_statspanel? Because Mania Records and the sb_statspanel interfere with each other.

thx in advance,
Mark

EDIT: In case of TM-Karma is badly laggy and slow I use the Xaseco Karma Widget, is there any possibilty to show the vote in an box like the TM-Karma can do?

Xymph
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 5653
Joined: 19 Aug 2007 12:58
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF, TM²
Contact:

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by Xymph » 12 Oct 2011 16:41

pr_killer wrote:where can I change the position of the sb_statspanel? Because Mania Records and the sb_statspanel interfere with each other.
panels/StatsCanyon.xml. Or better, change the MR widget in its config file. :wink: The stats panel position was chosen to not interfere with avatars being displayed while chatting during the scoreboard.
pr_killer wrote: EDIT: In case of TM-Karma is badly laggy and slow I use the Xaseco Karma Widget, is there any possibilty to show the vote in an box like the TM-Karma can do?
There is no XAseco2 karma widget, you may be talking about the Fufi Widgets one.
Developer of XASECO for TMF/TMN ESWC & XASECO2 for TM²: see XAseco.org
Find your way around the Mania community from the TMN ESWC hub, TMF hub, TM² hub, and SM hub

pr_killer
tricycle manager
tricycle manager
Posts: 25
Joined: 13 Feb 2011 10:57
Owned TM-games: TMUF

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by pr_killer » 12 Oct 2011 17:09

Xymph wrote: panels/StatsCanyon.xml. Or better, change the MR widget in its config file. :wink: The stats panel position was chosen to not interfere with avatars being displayed while chatting during the scoreboard.
Thx I will have a look. Maybe i deactivate it. I think its not rly nessesary.


Xymph wrote:There is no XAseco2 karma widget, you may be talking about the Fufi Widgets one.
Hmm. Is it possible to use only the karma wifget of fufiwidgets?

Xymph
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 5653
Joined: 19 Aug 2007 12:58
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF, TM²
Contact:

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by Xymph » 12 Oct 2011 21:21

pr_killer wrote:Hmm. Is it possible to use only the karma wifget of fufiwidgets?
Maybe, but this is not the thread for that.
Developer of XASECO for TMF/TMN ESWC & XASECO2 for TM²: see XAseco.org
Find your way around the Mania community from the TMN ESWC hub, TMF hub, TM² hub, and SM hub

Pesky
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 262
Joined: 19 Mar 2008 16:25
Owned TM-games: TMN, TMUF
Manialink(s): rrmania
Contact:

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by Pesky » 17 Oct 2011 15:29

Just wondering...

Is Dedimania-Support fully implemented in 0.95? Does dedimania Database accepts XAseco as Controller now?

Xymph
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 5653
Joined: 19 Aug 2007 12:58
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF, TM²
Contact:

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by Xymph » 17 Oct 2011 17:32

Pesky wrote:Is Dedimania-Support fully implemented in 0.95? Does dedimania Database accepts XAseco as Controller now?
It's not listed in the release notes, so... obviously no. Dedimania(2) only went online a week ago anyway.
And don't ask the equally obvious next question. :wink:
Developer of XASECO for TMF/TMN ESWC & XASECO2 for TM²: see XAseco.org
Find your way around the Mania community from the TMN ESWC hub, TMF hub, TM² hub, and SM hub

Pesky
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 262
Joined: 19 Mar 2008 16:25
Owned TM-games: TMN, TMUF
Manialink(s): rrmania
Contact:

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by Pesky » 17 Oct 2011 18:22

hehe...i wont :D

smz
wheelbarrow operator
wheelbarrow operator
Posts: 19
Joined: 25 Aug 2008 16:00
Owned TM-games: United forever

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by smz » 18 Oct 2011 09:15

I noticed that when I remove a track from the server, not everythign is removed. Specialy the records in the DB.

I talked to Mistral and it looks like it was the same in TMU and he had to code it in himself.

Are you thinking about adding this feature, or is it something you dont want ?




ps : speaking of dedi... I saw that some servers use it, but I saw no official release on the dedi homepage ( http://dedimania.net ). Is it still in testing ?

Xymph
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 5653
Joined: 19 Aug 2007 12:58
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF, TM²
Contact:

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by Xymph » 18 Oct 2011 17:32

smz wrote:I noticed that when I remove a track from the server, not everythign is removed. Specialy the records in the DB.

I talked to Mistral and it looks like it was the same in TMU and he had to code it in himself.

Are you thinking about adding this feature, or is it something you dont want ?
Already there for a long time, see $prune_records_times in rasp.settings.php :wink:
smz wrote:ps : speaking of dedi... I saw that some servers use it, but I saw no official release on the dedi homepage ( http://dedimania.net ). Is it still in testing ?
The frontpage is not very useful, all news is posted in the forums: http://dedimania.net/SITE/forum/viewtop ... 2444#p2444
Developer of XASECO for TMF/TMN ESWC & XASECO2 for TM²: see XAseco.org
Find your way around the Mania community from the TMN ESWC hub, TMF hub, TM² hub, and SM hub

scg-flighthigh
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 199
Joined: 05 May 2009 15:52
Owned TM-games: TM2

Re: XASECO2 (TM²C) v0.95

Post by scg-flighthigh » 22 Oct 2011 09:05

I think my Friend Zarexz found a little bug.

On fornt of a map there ist the chatmessage:

"Local Records Ranking on TRACK before this round"

but if you klick the link you got a errormessage in the browser.
This is one of it:
http://tm.tm-exchange.com/main.aspx?act ... ow&id=7141

Post Reply