Page 2 of 6

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 26 Apr 2011 21:02
by Xymph
spyke wrote:
Xymph wrote: Yes. But I need to see what value goes into that function. Add this after the function header:

Code: Select all

var_dump($MwTime);
and report back what it shows.
End Round
NULL
[PHP Warning] array_merge(): Argument #2 is not an array on line 56 in file /home/UCTPRO/plugins/plugin.rounds.php
[PHP Warning] Invalid argument supplied for foreach() on line 63 in file /home/UCTPRO/plugins/plugin.rounds.php
R1
Begin Round
Lines 56 and 63 and comments. Did you insert or delete lines from that file?

Anyway, for me the rounds reports work fine (obviously, or I wouldn't have released it), so I don't know what's wrong on your end.

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 26 Apr 2011 21:18
by spyke
thx,

no, file is providing by the new release and i don't remove or insert any lines.

the function array_merge works fine under php 4xx. and $item is realy an array. i'm using PHP Version 5.3.5-0.dotdeb.0 .... i have to search myself ^^

spyker

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 27 Apr 2011 08:14
by L3cKy
Hej ... i was wondering if xaseco have a option/script to delete records from tracks who are not anymore existing on the server.

greetings

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 27 Apr 2011 14:50
by nouseforname
L3cKy wrote:Hej ... i was wondering if xaseco have a option/script to delete records from tracks who are not anymore existing on the server.

greetings
viewtopic.php?p=142220#p142220

or even better

viewtopic.php?p=161310#p161310

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 27 Apr 2011 22:13
by LeTo
Work fine! Thank you xymph :thumbsup:

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 27 Apr 2011 22:33
by spyke
hi,
spyke wrote:this is what I found and here is the log.
LOG :
[04/26,12:09:27] [Dedimania] player neo_matrix finished with 82230 and took the 2. WR place!

"Fatal error: Unsupported operand types in /home/UCTPRO/includes/basic.inc.php on line 155"
......

......

Edit on tuesday 02/05/2011

I tried again with a new stable version of PHP ... this time.
everything works perfectly. great work and thank you ^^.

some plugins may need to be revised ... ;)

thanks a lot for taht new release

spyker

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 27 Apr 2011 23:12
by L3cKy
THX @ nouseforname

nice script ... BUT ... i must select the Tracks i want to delete ... thats kinna hardcore ... because there are over 1000 tracks in database and i dont know which ones are allready away ... give it not an automatic solution?

Greetings

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 27 Apr 2011 23:24
by Knutselmaaster
wasn't there an admin prune command?
Or even an option to autoprune?
I don't remember where it is, but i'm quite sure it's in there.

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 27 Apr 2011 23:43
by L3cKy
I know the prune command but i guess that is only for one track.
But i found now this script ... Autoprune ... was working perfectly ;)

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 28 Apr 2011 04:20
by nouseforname
Knutselmaaster wrote:wasn't there an admin prune command?
Or even an option to autoprune?
I don't remember where it is, but i'm quite sure it's in there.
in rasp.settings there is an option to delete all old tracks from db during startup.

L3cKy wrote: nice script ... BUT ... i must select the Tracks i want to delete ... thats kinna hardcore ... because there are over 1000 tracks in database and i dont know which ones are allready away ... give it not an automatic solution?


I know the prune command but i guess that is only for one track.
But i found now this script ... Autoprune ... was working perfectly ;)
if you would have checked it in total, you would have seen the check box to uncheck/check all tracks. so you can decide which tracks you want to delete, or even delete all tracks like the auto scripts. all with an web site.

also it only displays tracks which are not in tracklist anymore, so all tracks you can see are only in database. no need to find out the tracks at server or not.

the auto scripts doing it fine as well, but no control.

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 28 Apr 2011 11:35
by jamie_macdonald
Thanks fopr the new release Xymph ... I will try this out and upgrade this weekend.

Is about time i updated the servers that's for sure :lol:

Kudos! :thumbsup:

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 29 Apr 2011 03:01
by L3cKy
Hej Xymph.

First of all ... this is a really great release.
Good job :)

I have a question ... when a player joins it comes up this chat-message:

Name: - Nation: - Ladder: - Server: -

I want to delete the AVG info but i cant find it.
In jfreu.plugin.php i found the function player_connect() but there is nothing with avg . :(
I hope u can help me out.

Greetings

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 29 Apr 2011 05:45
by Xymph
L3cKy wrote:I have a question ... when a player joins it comes up this chat-message:

Name: - Nation: - Ladder: - Server: -

I want to delete the AVG info but i cant find it.
In jfreu.plugin.php i found the function player_connect() but there is nothing with avg .
Not entirely sure what you mean, but AVG is the player's rank from the rs_rank table, and that table is deleted and recomputed after every track, so there's no need to ever manually delete anything from that.

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 29 Apr 2011 09:33
by L3cKy
Missunderstanding ;)

I only want to cut the playerjon message ... no need that the avg is displayed on playerjoin.

EDIT:

Ok found it ... maybe not the best solution but works till now ;)

In "plugin.rasp.php" i add the function "getRank2($login)" and execlude the AVG in the message. (copied the whole getRank)
In "jfreu.plugin.php" i modifiyed the function "player_connect($aseco, $player)" and changed $rasp->getRank($player->login) to $rasp->getRank2($player->login) in the send message.

But would be nice if you have a better solution ... ;)

Greetings

Re: XASECO (TMN/TMF) v1.13

Posted: 30 Apr 2011 15:53
by jimos94
I noticed an issue with the /list command. When I add a track from tmx it is normally added in the playlist but it is not displayed in the /list until I restart the entire server. Having a look at the XAseco's log there is not any error.
Good job for the release by the way.