[Xaseco] Teamspeak 3 plugin 0.6 updated at 14.3.2011

Discuss everything about Xymph's Aseco flavoured server control scripts for TM Forever / classic TMN and for TM² Canyon.

Moderators: Xymph, TM-Patrol

User avatar
Jackel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 316
Joined: 06 Oct 2006 09:57
Owned TM-games: TMN,TMU,&TMS
Location: Florida, USA
Contact:

Re: [Xaseco] Teamspeak 3 plugin 0.6 updated at 14.3.2011

Post by Jackel » 14 Oct 2011 16:30

I have this plugin installed on Xaseco2 with no issues so far, just gives a small error in Xaseco2 when you click the join now button, but Xaseco doesn't stop working and I join my TS3 server without issue. so give it a try
XAseco v.95 latest Ts3 plugin. and latest php.
Founder and Admin of Cobra Gaming Systems.

Image
Image
Image

scg-flighthigh
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 199
Joined: 05 May 2009 15:52
Owned TM-games: TM2

Re: [Xaseco] Teamspeak 3 plugin 0.6 updated at 14.3.2011

Post by scg-flighthigh » 15 Oct 2011 05:07

You can install this plugin. It will works on TM2. Only you get this if anybody klicks the TS3-Button:

Code: Select all

[PHP Notice] Undefined variable: message on line 202 in file C:\TM2-Canyon\xasec
o2-new\plugins\plugin.teamspeak3.php
[PHP Notice] Undefined index: players on line 243 in file C:\TM2-Canyon\xaseco2-
new\plugins\plugin.teamspeak3.php
its only a php-notice and no errormessage.

kremsy
road tourist
road tourist
Posts: 81
Joined: 29 Jun 2011 17:03
Owned TM-games: TMF, TM2
Contact:

Re: [Xaseco] Teamspeak 3 plugin 0.6 updated at 14.3.2011

Post by kremsy » 17 Oct 2011 11:34

does it work on xaseco2?
You need a TM2 Server? Look on: http://www.tm2-server.net :)

New Shootmania Server available, check out: http://www.mania-server.net

scg-flighthigh
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 199
Joined: 05 May 2009 15:52
Owned TM-games: TM2

Re: [Xaseco] Teamspeak 3 plugin 0.6 updated at 14.3.2011

Post by scg-flighthigh » 17 Oct 2011 12:07

scg-flighthigh wrote:You can install this plugin. It will works on TM2. Only you get this if anybody klicks the TS3-Button:

Code: Select all

[PHP Notice] Undefined variable: message on line 202 in file C:\TM2-Canyon\xasec
o2-new\plugins\plugin.teamspeak3.php
[PHP Notice] Undefined index: players on line 243 in file C:\TM2-Canyon\xaseco2-
new\plugins\plugin.teamspeak3.php
its only a php-notice and no errormessage.
What you dont understood on this message??

User avatar
Leigham
happy cruiser
happy cruiser
Posts: 139
Joined: 26 Mar 2011 01:04
Owned TM-games: TMUF, TMNF, TM²
Manialink(s): None

Re: [Xaseco] Teamspeak 3 plugin 0.6 updated at 14.3.2011

Post by Leigham » 17 Oct 2011 16:57

If you want to fix those errors you should change line 202 to this:

Code: Select all

		$message[] = "\$fff Server: ".$ts3_settings['server_addr'];
and add an extra line before line 243 that says:

Code: Select all

if (isset($info['players'])) {
and then an extra close after line 248:

Code: Select all

}
"Never surrender, sometimes retreat"

Image

Scottish Flat Trax servers

scg-flighthigh
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 199
Joined: 05 May 2009 15:52
Owned TM-games: TM2

Re: [Xaseco] Teamspeak 3 plugin 0.6 updated at 14.3.2011

Post by scg-flighthigh » 18 Oct 2011 09:22

:1 Thks Leigham it works without php-notice

mirkanos
pedestrian
pedestrian
Posts: 9
Joined: 06 Oct 2011 08:34
Owned TM-games: TMc2, TMN, TMF
Contact:

Re: [Xaseco] Teamspeak 3 plugin 0.6 updated at 14.3.2011

Post by mirkanos » 19 Oct 2011 21:18

Hi dudes!

First of all, thanks for your job, is really amazing.

I've just installed ts3 plugin on my Server and im getting this error...

Code: Select all

[PHP Notice] Undefined index: virtualserver_maxclients on line 141 in file...
I dont know where I have to define this variable because I didnt fint it on teamspeak3.xml file :(

Can u help me?

Thanks dudes.

:pil

Xymph
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 5724
Joined: 19 Aug 2007 12:58
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF, TM²
Contact:

Re: [Xaseco] Teamspeak 3 plugin 0.6 updated at 14.3.2011

Post by Xymph » 19 Oct 2011 21:35

mirkanos wrote:I've just installed ts3 plugin on my Server and im getting this error...
It's a notice, so the code could be improved a bit, but not an error. If it works, it works. :)
Developer of XASECO for TMF/TMN ESWC & XASECO2 for TM²: see XAseco.org
Find your way around the Mania community from the TMN ESWC hub, TMF hub, TM² hub, and SM hub

mirkanos
pedestrian
pedestrian
Posts: 9
Joined: 06 Oct 2011 08:34
Owned TM-games: TMc2, TMN, TMF
Contact:

Re: [Xaseco] Teamspeak 3 plugin 0.6 updated at 14.3.2011

Post by mirkanos » 19 Oct 2011 21:42

Well... ok, ill say an "issue", not "error" any more, sorry. :p

scg-flighthigh
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 199
Joined: 05 May 2009 15:52
Owned TM-games: TM2

Re: [Xaseco] Teamspeak 3 plugin 0.6 updated at 14.3.2011

Post by scg-flighthigh » 20 Oct 2011 05:21

Leigham wrote:If you want to fix those errors you should change line 202 to this:

Code: Select all

		$message[] = "\$fff Server: ".$ts3_settings['server_addr'];
and add an extra line before line 243 that says:

Code: Select all

if (isset($info['players'])) {
and then an extra close after line 248:

Code: Select all

}
If you make this changes there are no notice on my Server.

User avatar
Leigham
happy cruiser
happy cruiser
Posts: 139
Joined: 26 Mar 2011 01:04
Owned TM-games: TMUF, TMNF, TM²
Manialink(s): None

Re: [Xaseco] Teamspeak 3 plugin 0.6 updated at 14.3.2011

Post by Leigham » 20 Oct 2011 13:41

mirkanos wrote:Hi dudes!

First of all, thanks for your job, is really amazing.

I've just installed ts3 plugin on my Server and im getting this error...

Code: Select all

[PHP Notice] Undefined index: virtualserver_maxclients on line 141 in file...
I dont know where I have to define this variable because I didnt fint it on teamspeak3.xml file :(

Can u help me?

Thanks dudes.

:pil
That notice only appears when you first start the xaseco process. The reason is that it turns on the panel before it gets the data from the Teamspeak server. You could add the following to line 52 if you really wanted to fix it.

Code: Select all

	$ts3->tsstatus->update();
Make sure it's underneath the line that says:

Code: Select all

	$ts3->Start();
"Never surrender, sometimes retreat"

Image

Scottish Flat Trax servers

Post Reply