Page 13 of 17

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4 (UPDATE)

Posted: 23 Sep 2010 11:10
by Yorkshire
jamie_macdonald wrote:Hehe good stuff nick :thumbsup:
:) Thanks Jamie - My servers have odd limits if you hadn't guessed ;)

dr-ukr|Yorkshire

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.1 (UPDATE)

Posted: 03 Oct 2010 08:50
by undef.de
Just wanna say: There is an update out there... see my first post.

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.1 (UPDATE)

Posted: 09 Oct 2010 13:56
by Welly
Hi,

First of all, thanks a lot for this plugin! :)

The plugin for Xaseco works perfectly for me...

...but I can't use the Website Integration script.

May you help me to configure the webscript?

What is that servermeighborhood.xml file, where is it
located? (same as xaseco/serverneighborhood.xml file?)
I use the plugin on 6 servers, which xaseco/serverneighborhood.xml must I choose?

For info: My website is running on the same server as TM servers. Linux Debian. Apache2 + libapache2-mod-php5 and php5 are OK .

Thanks! ;)

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.1 (UPDATE)

Posted: 09 Oct 2010 17:46
by undef.de
Welly wrote: ...but I can't use the Website Integration script.

May you help me to configure the webscript?
I hope...
Welly wrote: What is that servermeighborhood.xml file, where is it
located? (same as xaseco/serverneighborhood.xml file?)
I use the plugin on 6 servers, which xaseco/serverneighborhood.xml must I choose?
I assume that you have to select one of the 6 xaseco/serverneighborhood.xml file. It does not matter which one.

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.1 (UPDATE)

Posted: 10 Oct 2010 14:26
by Welly
Ok thanks,

If I choose one for these xml file will the script display ALL the servers? Because, into these xml files, you configure all the servers locations except the server where the script runs.

Actually, I'm resolving a problem with Virtualhosts on my server, and I'll retry to configure your web script.

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.1 (UPDATE)

Posted: 10 Oct 2010 16:36
by undef.de
Welly wrote: If I choose one for these xml file will the script display ALL the servers? Because, into these xml files, you configure all the servers locations except the server where the script runs.
I think that only these servers are displayed that are included in the <server_accounts>.

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.1 (UPDATE)

Posted: 10 Oct 2010 17:50
by Welly
So, if I want to display all the servers, I have to add the current server to the <server_accounts> list, and it will be displayed in-game even if that's useless?

Right?

My vhost problems are solved, I think I'll retry to configure your webscript tonight.

Ps: sorry for my baaad english ^^

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.1 (UPDATE)

Posted: 10 Oct 2010 19:16
by undef.de
Welly wrote:So, if I want to display all the servers, I have to add the current server to the <server_accounts> list, and it will be displayed in-game even if that's useless?

Right?
Yes, but it´s not useless, if someone click at the current server, then the "/players" opens.

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.2 (UPDATE)

Posted: 24 Oct 2010 10:26
by undef.de
Just wanna say: There is an update out there... see my first post.

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.2 (UPDATE)

Posted: 12 Nov 2010 23:16
by aliasfred
Hey undef,

is it possible to show a message when a player leaves to another server or arrives from another server?

Maybe: "Player xyz leaves to 0815-Server" or "Player abc arrived from 4711-Server".

So everyone can see that the plugin is in use.

Greets Fred :thumbsup:

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.2 (UPDATE)

Posted: 13 Nov 2010 19:00
by undef.de
aliasfred wrote: is it possible to show a message when a player leaves to another server or arrives from another server?

Maybe: "Player xyz leaves to 0815-Server" or "Player abc arrived from 4711-Server".

So everyone can see that the plugin is in use.
It should be possible to intergrate the leaving message into the Plugin (with massive changes, current just using TMTP-Protocol ), added to the todo-list. That a Player arrives from an other Server are impossible to do.

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.2 (UPDATE)

Posted: 21 Nov 2010 15:35
by No-Life
hi people,

I got some problems with this nice plugin.
i got 2 servers that i want to cross link.

But i want a remote storing path on my windows 7 pc
with http ore FTP.
i dont know how to create this kined of things.
if i set the .info file in a http directory must the file then be a .xml file?-->severlogin.info.xml?

pls some help

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.2 (UPDATE)

Posted: 21 Nov 2010 18:12
by undef.de
No-Life wrote:hi people,

I got some problems with this nice plugin.
i got 2 servers that i want to cross link.

But i want a remote storing path on my windows 7 pc
with http ore FTP.
i dont know how to create this kined of things.
if i set the .info file in a http directory must the file then be a .xml file?-->severlogin.info.xml?
You did not have to create the XML files by yourself, you just need to install an FTP-/HTTP-Server at your W7 PC and enter the URLs into the server_neighborhood.xml (see the included "Server-Neighborhood - Configuration Examples.pdf").

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.2 (UPDATE)

Posted: 22 Nov 2010 16:26
by No-Life
yes i tryed allready to install my server with http/apache but then i get a lot or error´s:

Code: Select all

Begin Challenge
[11/22,16:15:57] forceMods: Stadium=>loadscreen
[PHP Warning] fopen(http://94.210.14.131/tm-server-switch/dreamttech_serverinfo.txt): failed to open stream: HTTP wrapper does not support writeable connections on line 219 in file C:\Users\Arnold\Desktop\TMNF Servers\Xaseco Server 3\xaseco\plugins\plugin.server_neighborhood.php
[XASECO Warning] [plugin.server_neighborhood.php] Could not open file "http://94.210.14.131/tm-server-switch/dreamttech_serverinfo.txt" to store the Server Information!
[PHP Warning] file(http://94.210.14.131/tm-server-switch/http://94.210.14.131/tm-server-switch/_serverinfo.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden
 on line 284 in file C:\Users\Arnold\Desktop\TMNF Servers\Xaseco Server 3\xaseco\plugins\plugin.server_neighborhood.php
[PHP Warning] file(http://94.210.14.131/tm-server-switch/http://94.210.14.131/tm-server-switch/_serverinfo.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden
 on line 284 in file C:\Users\Arnold\Desktop\TMNF Servers\Xaseco Server 3\xaseco\plugins\plugin.server_neighborhood.php
[11/22,16:15:58] track changed [none] >> [Nations Mini 1]
[11/22,16:15:58] current record on Nations Mini 1 is 0:28.42 and held by ġσđ σғ דėčң
[11/22,16:15:59] Webaccess (dedimania.net:8002): send: deflate, receive: deflate
[PHP Warning] file(http://94.210.14.131/tm-server-switch/http://94.210.14.131/tm-server-switch/_serverinfo.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden
 on line 284 in file C:\Users\Arnold\Desktop\TMNF Servers\Xaseco Server 3\xaseco\plugins\plugin.server_neighborhood.php
i dont know what im doing wrong!
here is hoe i installed:

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<server_neighborhood>

	<!--
	Refresh the Panel every [INT] seconds.
	Recommendation:
	5-10 sec. on low visited servers (cpu intensive, lag in game)
	10-30 sec. on high volume servers (less cpu intensive, less lag in game)
	//-->
	<refresh_interval>10</refresh_interval>

	<!-- Set to 'True' if the Widget should displayed on EndRace, otherwise set 'False' -->
	<show_on_end_race>False</show_on_end_race>

	<!-- Set to 'True' if the current server should included in the Widget, otherwise set 'False' -->
	<show_self>False</show_self>

	<!-- Widget specific -->
	<widget>
		<widget_pos_x>-64.9</widget_pos_x>
		<widget_pos_y>-8.3</widget_pos_y>
		<icon_position>Right</icon_position>		<!-- 'Left' or 'Right' -->
		<server_full_color>$F00</server_full_color>
		<server_normal_color>$FFF</server_normal_color>

		<self_style>Bgs1InRace</self_style>		<!-- see http://fish.stabb.de/styles/ -->
		<self_substyle>NavButtonBlink</self_substyle>	<!-- see http://fish.stabb.de/styles/ -->

		<neighbor_style>BgsPlayerCard</neighbor_style>	<!-- see http://fish.stabb.de/styles/ -->
		<neighbor_substyle>BgCard</neighbor_substyle>	<!-- see http://fish.stabb.de/styles/ -->
	</widget>

	<!--
	If you wish to save the Server-Information to a remote destination e.g. on a FTP-Server
	just use the following format "ftp://username:password@example.com/tm-server-switch/"
	NOTE: Make sure your php option "allow_url_fopen" is set to "on"!

	If you wish to save the Server-Information local, then make sure that the path to the files
	are read- and writeable (set to CHMOD 770 under UN!X/Linux)!
	//-->
	<storing_path>http://94.210.14.131/tm-server-switch/</storing_path>


	<!-- The server neighbors, max. 100 servers! -->
	<!-- Remove empty or unedited entries! -->
	<server_accounts>
		<server_neighbor_login>http://94.210.14.131/tm-server-switch/dreamttech/</server_neighbor_login>
		<server_neighbor_login>http://94.210.14.131/tm-server-switch/myserveronlyunited/</server_neighbor_login>
	</server_accounts>

</server_neighborhood>
pls help (do i need to set a text file in the login folders?)

Re: [XASECO] Plugin: Server Neighborhood 1.4.2 (UPDATE)

Posted: 22 Nov 2010 18:05
by undef.de
No-Life wrote:yes i tryed allready to install my server with http/apache but then i get a lot or error´s:

[...]

i dont know what im doing wrong!
here is hoe i installed:

Code: Select all


	<!--
	If you wish to save the Server-Information to a remote destination e.g. on a FTP-Server
	just use the following format "ftp://username:password@example.com/tm-server-switch/"
	NOTE: Make sure your php option "allow_url_fopen" is set to "on"!

	If you wish to save the Server-Information local, then make sure that the path to the files
	are read- and writeable (set to CHMOD 770 under UN!X/Linux)!
	//-->
	<storing_path>http://94.210.14.131/tm-server-switch/</storing_path>

</server_neighborhood>
pls help (do i need to set a text file in the login folders?)
HTTP does not support write access (as the log-file said too). You nee to enter in <storing_path> an FTP-Server-Address (as the documentation above <storing_path> shows).