[XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Discuss everything about Xymph's Aseco flavoured server control scripts for TM Forever / classic TMN and for TM² Canyon.

Moderators: Xymph, TM-Patrol

No-Life
wheelbarrow operator
wheelbarrow operator
Posts: 18
Joined: 18 Aug 2010 19:34
Owned TM-games: TMN eswc & TMNF

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by No-Life » 30 Sep 2010 08:23

Hi,

I got problem whit this plugin, if i @ my servers to the /zs ls ...
they dosn´t showup. i installed the localdata base and setted it in the plugin.
$mysql_login = 'root';
$mysql_ip = 'localhost';
$mysql_pw = 'xxx';
$mysql_db = 'zero';

do you know what the problem could be?
srry voor the bad english.

Thanks

Ramon1986
highway camper
highway camper
Posts: 2
Joined: 25 Oct 2010 23:44
Owned TM-games: TMU

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by Ramon1986 » 25 Oct 2010 23:54

iNDEX wrote:
xudas wrote:Hi people :
I have installed on my Xaseco the zero switch plugin .
When i use the command /zs ls MYSERVERLOGIN i can see [ZeroSwitch]Server MYNEWSERVER linked , but it doesn´t appear on the list server .
What´s the problem ? because the plugin is running ok .
Thank for all and sorry for my bad english .
Best regards : Xudas

TSUNAMI TEAM
Hi there,

i just fixed the same problem. It seems, that some characters in the servername caused the specific server not to be shown on the zeroswitch-serverlist. You can try to change the servername (/admin setservername YOURSERVERNAME).

Kind regards!
I also have this problem. I have 2 servers on different pc's en when i crosslink them it does't appear on the list. I already changed the servername but it still don't work. Someone can help me?

Greetz

Bueddl
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 458
Joined: 05 Apr 2008 12:37
Owned TM-games: TMO, TMS, TMU/N(F)
Location: Germany
Contact:

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by Bueddl » 27 Oct 2010 19:29

Ramon1986 wrote:
iNDEX wrote:
xudas wrote:Hi people :
I have installed on my Xaseco the zero switch plugin .
When i use the command /zs ls MYSERVERLOGIN i can see [ZeroSwitch]Server MYNEWSERVER linked , but it doesn´t appear on the list server .
What´s the problem ? because the plugin is running ok .
Thank for all and sorry for my bad english .
Best regards : Xudas

TSUNAMI TEAM
Hi there,

i just fixed the same problem. It seems, that some characters in the servername caused the specific server not to be shown on the zeroswitch-serverlist. You can try to change the servername (/admin setservername YOURSERVERNAME).

Kind regards!
I also have this problem. I have 2 servers on different pc's en when i crosslink them it does't appear on the list. I already changed the servername but it still don't work. Someone can help me?
Does both use the same database ont he same machine?
Last edited by Xymph on 27 Oct 2010 20:41, edited 1 time in total.
Reason: Fixed quoting...

Ramon1986
highway camper
highway camper
Posts: 2
Joined: 25 Oct 2010 23:44
Owned TM-games: TMU

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by Ramon1986 » 02 Nov 2010 17:27

They both use the same database but they are not on the same machine

Tecktonik1231
pedestrian
pedestrian
Posts: 7
Joined: 18 Feb 2010 18:26
Owned TM-games: TMU

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by Tecktonik1231 » 04 Dec 2010 18:08

Please Help me

Code: Select all

[XAseco] PHP Version is 5.2.6 on WINNT
[XAseco] Load settings [config.xml]
[XAseco] Load admin/ops lists [adminops.xml]
[XAseco] Load banned IPs list [bannedips.xml]
[XAseco] Load plugins list [plugins.xml]
[XAseco] Load plugin [plugin.musicserver.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.localdatabase.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rounds.php]
[XAseco] Load plugin [chat.admin.php]
[XAseco] Load plugin [chat.help.php]
[XAseco] Load plugin [chat.records.php]
[XAseco] Load plugin [chat.records2.php]
[XAseco] Load plugin [chat.recrels.php]
[XAseco] Load plugin [chat.dedimania.php]
[XAseco] Load plugin [chat.players.php]
[XAseco] Load plugin [chat.players2.php]
[XAseco] Load plugin [chat.wins.php]
[XAseco] Load plugin [chat.laston.php]
[XAseco] Load plugin [chat.stats.php]
[XAseco] Load plugin [chat.server.php]
[XAseco] Load plugin [chat.songmod.php]
[XAseco] Load plugin [chat.me.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.tmxinfo.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.track.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.checkpoints.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.dedimania.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rasp.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rasp_jukebox.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rasp_chat.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rasp_nextmap.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rasp_nextrank.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rasp_votes.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.chatlog.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.style.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.panels.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.uptodate.php]
[XAseco] Load plugin [jfreu.plugin.php]
[XAseco] Load plugin [mistral.idlekick.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.fufi.menu.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.donate.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.nouse.betting.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.simplcp.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.lotto.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.relayrace.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.forceMods.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.info_widget.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.finishpayout.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.gerymania.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.personal_mommy.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.auto_team_adjustment.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.records_eyepiece.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.votegamemode.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.tm-karma-dot-com.php]
[XAseco] Load plugin [chat.op.php]
[XAseco] Load plugin [jfreu.hack.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.elist.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.nouse.button.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.nouse.button1.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.auto_team_adjustment.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.zeroserverswitch.php]
[PHP Warning] Aseco::require_once(plugins/plugin.zeroserverswitch.php): failed to open stream: No such file or directory on line 690 in file

Maximuson
cyclist
cyclist
Posts: 43
Joined: 25 Nov 2010 05:27
Owned TM-games: TMU

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by Maximuson » 15 Dec 2010 07:54

and that I should register if I do not have one database and five please help

Maximuson
cyclist
cyclist
Posts: 43
Joined: 25 Nov 2010 05:27
Owned TM-games: TMU

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by Maximuson » 16 Dec 2010 01:05

What should I do since I shows the current server and not the others

beep
cyclist
cyclist
Posts: 31
Joined: 16 Jun 2008 10:40
Owned TM-games: TMUF TM orig TM sun

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by beep » 07 Feb 2011 05:39

Thx for this plugin.
But i have a little problem.

I have 3 server on same pc.
I linked, but only the first linked in on screen
i dont see second
If i remove the first, i see second.
How have more line on screen?

Thx for answer

yaahooz
pedestrian
pedestrian
Posts: 6
Joined: 06 Mar 2011 16:32
Owned TM-games: TMNF

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by yaahooz » 08 Apr 2011 11:33

Hello there.
So my problem with the ZeroSwitch is as follows. We have succesfully installed it and it works fine but we are unable to move the table with switches so it's placed in the spot I'd desire it for. I have found this line in the code:

Code: Select all

   function zeroswitch_restoredefaults($aseco) {
      global $objConn;
      
      $sql1 = "DELETE FROM `envvar`;";
      $sql2 = "
INSERT INTO `envvar` (`server`, `var`, `value`) VALUES
('*', 'DISPLAY_STATE', 'always'),
('*', 'LEFT_POS', '34.0'),
('*', 'TOP_POS', '-33.5'),
('*', 'REFRESH_TIME', '5'),
('*', 'ENTRY_COUNT', '5'),
('*', 'HAS_RIGHTS', 'MasterAdmin');
      ";
      if (($objConn->query($sql1)) and ($objConn->query($sql2))) {
         $aseco->console("[ZeroSwitch] Info: Default settings loaded.");
         return true;
      }
      else {
         $aseco->console( "[ZeroSwitch] Warning: Error loading default settings!");
         return false;
      }
   }
but regardless of values I put in LEFT and TOP POS's, the plugin table stays in the same spot. Could you please help me in overcoming this problem?
Thanks in advance
Y.
Want to play on NHF servers? You're most welcome!
Use these links in the Firefox browser:
NHF 50K
tmtp://#addfavourite=pepinoserwer1
NHF 80K
tmtp://#addfavourite=pepinoserwer
NHF 90K
tmtp://#addfavourite=pepinoserwer2

yaahooz
pedestrian
pedestrian
Posts: 6
Joined: 06 Mar 2011 16:32
Owned TM-games: TMNF

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by yaahooz » 18 Apr 2011 06:33

Hello? Anyone here?
Want to play on NHF servers? You're most welcome!
Use these links in the Firefox browser:
NHF 50K
tmtp://#addfavourite=pepinoserwer1
NHF 80K
tmtp://#addfavourite=pepinoserwer
NHF 90K
tmtp://#addfavourite=pepinoserwer2

pawlok1987
highway camper
highway camper
Posts: 1
Joined: 20 Mar 2012 11:40
Owned TM-games: TMU

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by pawlok1987 » 20 Mar 2012 11:43

A TM2 will be done too?

PS - Sorry for the mistakes, but he writes with google translator.

wingo
highway camper
highway camper
Posts: 4
Joined: 29 Dec 2012 02:11
Owned TM-games: tmf

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by wingo » 11 Nov 2013 06:49

i try to activate the mysqli-Extension in php andi follow the link in post 1
(You need to activate the mysqli-Extension in php (see http://www.faqts.com/knowledge_base/vie ... /aid/36243)
but can someone give a good working link because this in post 1 is not working!
thx in previus

askuri
road tourist
road tourist
Posts: 83
Joined: 21 Apr 2013 10:01
Owned TM-games: All except TMO
Manialink(s): im
Location: Germany/Rhineland-Palatinate
Contact:

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by askuri » 12 Nov 2013 12:58

Are you on Windows or Linux?

wingo
highway camper
highway camper
Posts: 4
Joined: 29 Dec 2012 02:11
Owned TM-games: tmf

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by wingo » 13 Nov 2013 15:29

on windows

askuri
road tourist
road tourist
Posts: 83
Joined: 21 Apr 2013 10:01
Owned TM-games: All except TMO
Manialink(s): im
Location: Germany/Rhineland-Palatinate
Contact:

Re: [XAseco] ZeroSwitch v2.0 in developement (22-Oct-2009)

Post by askuri » 13 Nov 2013 16:25

Ok. Open the php.ini in PHP folder and searxh for the extensions part. Search for something like extension=mysqli.dll. If there is a semicolon ; in front of it, remove it. If there is nothing like this, search in the ext folder for it. If you find one, copy the filename and paste it together with extension= to the rest of the extensions.
If you dont find a file or an entry in the php.ini, download the mysqli php extension for windows and add the right line into the ini.

BTW: Googling this would be faster and easier for everyone. And dont tell you found nothing ....

Post Reply