Page 24 of 25

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 09 Oct 2010 12:11
by Welly
Hi,

When I click on the TMX link in Fufi Widgets (next track widget) , Xaseco just crash... :s

Do you ever know this bug and could you help me please? ;)

Thanks.

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 09 Oct 2010 16:31
by Knutselmaaster
Post a copy of your xaseco log here, we need more info than that to be able to help...

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 09 Oct 2010 18:49
by Ant
I just wanna say, Nocturne has updated this plugin - it fixed a problem where the scoreboard widgets were stuck until the next endround on some tracks - something to do with tracknames with incompatible latin characters.

Anyway you can find that fix here - viewtopic.php?f=124&t=14464&p=183616#p183555

Its in the Aseco/RASP 2 forum - but the fix still applies to XAseco too.

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 10 Oct 2010 20:58
by nocturne
Hardly an update as much as a hack, hehe...

Anyways, it seems to have worked fine enough so far... But somebody who knows what they're doing would have to edit in the fixes properly.. :lol:

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 25 Jan 2011 16:35
by Skysurfer
Is there any specific requirement or control for the image that you can place in the fufi_challenge widget? I have tried replacing the file with our team logo and it always appears faded, i don't want an alpha image I just want the logo as it is...

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 02 Feb 2011 23:09
by duplexas
hello all, maybe who knows, whats the New Widgets on World Servers? like in this picture http://img153.imageshack.us/i/screenshot25a.png/ plz, if anyone know, plz tell ://

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 03 Feb 2011 06:57
by Xymph
Read the stickies before posting, and don't double-post. I deleted the other one.

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 17 Mar 2011 23:20
by Olymptor
Hi, i would like to know how you manage to disable
original challenge widget from TMserv.

Easy way is that this one has a manialink ID but i think it is more hard to code :(

I would like to put your challenge widget to false in fufi_widgets_xaseco.xml for use mine.... but original challenge widget from nadéo reappears ^^

I read all the code of all fufi files but don't find how you did that.

Can you help me fish ?

Thanks

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 17 Mar 2011 23:33
by Ant
maybe in manialinks.inc.php in the custom_ui field, try changing

Code: Select all

'challenge_info' => true,
to

Code: Select all

'challenge_info' => false,
I'm not sure by the way, but it looks like that could be it.

Edit: Also found this in plugin.fufi.widgets.php

Code: Select all

/**
	 * Needed if in XASECO (inits the CustomUI)
	 *
	 */
	function xasecoStartup(){
		if ($this->settings['challengewidget']['enabled']){
			setCustomUIField('challenge_info', false);
		}
		$this->checkDependencies();
	}

Code: Select all

Aseco::registerEvent('onStartup', 'fufiwidgets_xasecoStartup');
	function fufiwidgets_xasecoStartup($aseco){
		global $fufiWidgets;
		if (!$fufiWidgets->Aseco){
			$fufiWidgets->Aseco = $aseco;
		}
		$fufiWidgets->xasecoStartup();
	}
Good luck :)

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 18 Mar 2011 03:34
by Olymptor
Ant you're awesome :3

I read manialinks.inc long time ago and don't saw that ^^

So there is a better way to disable that, no edit manialinks.inc
but just put on top on my/your plugin code like this one :

Code: Select all

Aseco::registerEvent('onStartup', 'oly_info_map_setUIoff'); 
   	
	 function oly_info_map_setUIoff(){
      setCustomUIField('challenge_info', false);   
   }

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 18 Mar 2011 06:23
by Ant
Well its fufis code really, but glad its working man :thumbsup:

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 07 May 2011 04:16
by wha-team
Hi, everything is working fine, the only thing that I am having problem is Local Records. The widget is there, but doesn´t show records and nor save them to local records after finishing the race.

pls somebody help me.

Regards, Kira

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 07 May 2011 10:23
by Knutselmaaster
It is not the widget that does that.
You should check your localdatabase settings.

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 03 Feb 2017 14:26
by <This_is_not_a_test>
I request some help on this issue please

Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exeeded in C:\tmserver\xaseco\plugins\plugins.fufi.widgets.php on line 2376 :grmblz:

It shuts down xaseco over night

Re: [(X)Aseco] Fufi Widgets (v0.80b)

Posted: 03 Feb 2017 23:09
by undef.de
<This_is_not_a_test> wrote:

Code: Select all

Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exeeded in C:\tmserver\xaseco\plugins\plugins.fufi.widgets.php on line 2376
Thats must not be a problem of FuFi, maybe your database is too slow or CPU or whatever. Anyway you can try to increase the max_execution_time in XAseco.