Page 4 of 4

Re: Custom loading screen, plugin help

Posted: 17 Mar 2010 19:02
by martoon
TMNF well it worked when i uploaded it to another site thanks anyway :)
How to i fixed it: I just uploaded it to another site. Here is the site. http://www.fileden.com

Re: Custom loading screen, plugin help

Posted: 05 Oct 2010 00:39
by diogodias
Hi.. I have one question.
I do the loadscreen.dds and i put like you say, "loadscreen.zip" and in there a new paste called "image" and i put inside the loadscreen.

I just copy the link into my plugin on fast and activate on gpp menu, but i can' t see the loadscreen...

It don't works...

Can someone help me please?

Re: Custom loading screen, plugin help

Posted: 16 Nov 2010 12:48
by lukec100
To where can i upload my mod so i can use url?