Page 1 of 1

Searched, no answers. Wont launch

Posted: 17 Apr 2011 01:54
by HELP85
I have searched for 2 days now, and have not found an acutal answer. Game wont launch.

Trying to play TMNationsESWC on

OS; Win7 64bit SP1
GFX; ATI 5770 1g

I have reinstalled the game and patch multiple times, and in different dir's. I have made sure that everything is "Run as Administrator". Drivers are all up to date.

Every time I launch the game it gives me this window

"Your video card performance has not been found. A quick bench will be run."


I click ok and then I get this...

"Protection system (FrontLine Pro)"

" Internal error when accessing one of the applications libraries..." "...Error code: 577."


And then this...

"Could not retrieve your graphics device performance. Automatic graphics quality...."

and it closes out to the "play configure help update exit" window.

I click on play and it gives me the above 577 error window again.....?!!?!!?!?!?

SO FRUSTRATING! ANYONE, please help.

I know my computer is well above the performance standards for the game..... SO LOST.

Re: Searched, no answers. Wont launch

Posted: 17 Apr 2011 15:19
by Gording
HELP85 wrote:I have searched for 2 days now, and have not found an acutal answer. Game wont launch.

..... SO LOST.
Ahem, try searching properly, (while the forum search is often useless) search engines like Google can find posts using "error 577". :thumbsup:

viewtopic.php?f=10&t=9969

Re: Searched, no answers. Wont launch

Posted: 17 Apr 2011 23:46
by HELP85
Well thanks for the tip, but that did not work, I give up on this game.

I found that, tried it, did not work. Like I said, I searched, no answers to my issue...

Re: Searched, no answers. Wont launch

Posted: 18 Apr 2011 08:08
by TaSo
Well, TM Nations ESCW is very old, try TM Nations Forever instead ;)