Page 1 of 1

Starforce not found..

Posted: 07 Feb 2010 07:30
by sloniasek
I have instaled TM Nations forever and not work.
i want to upgrade a starforce but i see this:

Image


i have vista,

amd phenom 545 2 x 3,0
hd radeon 4850 512mb
4gb ram

HOW TO INSTALL STARFORCE?? or how to check where it is?

Re: Starforce not found..

Posted: 07 Feb 2010 17:53
by Tom.CZ.73
TMnf doesn't utilise StarForce, TMn ESWC does

Re: Starforce not found..

Posted: 07 Feb 2010 18:05
by nocturne
You must be trying to install TMN:ESWC, not TMNF... In any case, http://www.star-force.com/support/drivers/