server not registered with ladder?

Any problem ? Don't panic! We have the solution !

Moderator: TM-Patrol

Post Reply
Stokkie
cyclist
cyclist
Posts: 30
Joined: 17 Sep 2008 09:08
Owned TM-games: tmuf
Location: South Africa

server not registered with ladder?

Post by Stokkie » 17 Sep 2008 22:19

when playing on my server brings up message saying: Server not registered with ladder Can't join this match in official mode
Why does this happen?

Is it something to do with NAT UpNp?
Image
AMD Athlon64 x2 6400+ BE cpu
4gb ddr2/800 ram
Gigabyte n570sli board
2x320gb seagate hdd
1x250gb seagate hdd
Inno3d 8800gts 512mb OC
MS Windows Vista Ultimate x64
Gigabyte 720w psu

slly
road tourist
road tourist
Posts: 109
Joined: 20 Mar 2007 06:43
Owned TM-games: TMO, TMN, TMU
Location: detroit, mi
Contact:

Re: server not registered with ladder?

Post by slly » 17 Sep 2008 22:53

sometimes the ladder servers fall over and, in the next round or two, it's back up. other times, the server never reconnects and the trackmania server needs to be restarted.
Image

Post Reply