Search found 314 matches

by Jackel
08 May 2007 16:44
Forum: ToolBox
Topic: trying to get aseco working in Windows Server 2003 Standard
Replies: 9
Views: 1873

Got it Working

Sloth thanks for the help and ideas, finally got Aseco working, took Server '03 back to a basic server, had it set to be a file sharing server as well. disabled it and Aseco.bat file found the php folder right away. wierd huh.
by Jackel
06 May 2007 19:03
Forum: ToolBox
Topic: trying to get aseco working in Windows Server 2003 Standard
Replies: 9
Views: 1873

my aseco.bat

@echo off rem ****** Set here your php path ******* set INSTPHP=C:\php rem ************************************* PATH=%PATH%;%INSTPHP%;%INSTPHP%\extensions "%INSTPHP%\php.exe" aseco.php pause that's mine from the 2k3 server, my php folder is named php in lower case and is now currently in C:\. There...
by Jackel
06 May 2007 16:20
Forum: ToolBox
Topic: trying to get aseco working in Windows Server 2003 Standard
Replies: 9
Views: 1873

Thought of that already. I've checked, re-checked, and triple checked, I even moved the php folder back to C:\ to make sure, kinda hard to mess up C:\php or C:\Program Files\php, this same install went into XP Pro no problem, only had to move php_MySQL.dll to Windows system folder in XP Pro for the ...
by Jackel
06 May 2007 15:03
Forum: ToolBox
Topic: trying to get aseco working in Windows Server 2003 Standard
Replies: 9
Views: 1873

It's the 32 bit version of Server 03. I'm stumped, got every thing working perfect in XP Pro SP2
by Jackel
06 May 2007 13:27
Forum: Trackmania United Forever Talk
Topic: PLEASE HELP ME QUERY BAN
Replies: 71
Views: 7474

:1010
by Jackel
06 May 2007 13:08
Forum: Trackmania United Forever Talk
Topic: New graphics card or more RAM? Lag problem
Replies: 30
Views: 4674

Laptop needs to = desktop

if your goona play with a laptop, you need one with a real mobile graphics card like the Nvidia GeForce Go 7600 or higher or ATI's equivalant mobile cards: and make sure they have there own dedicated memory too them and not shared memory, then you would see a big improvement in gaming. best gaming L...
by Jackel
06 May 2007 12:59
Forum: ToolBox
Topic: trying to get aseco working in Windows Server 2003 Standard
Replies: 9
Views: 1873

trying to get aseco working in Windows Server 2003 Standard

I'm having trouble getting aseco .61b to find my php install on Win server 03, I have editied the Aseco.bat file to go to the proper location: set INSTPHP=C:\Program Files\php This is where my php folder is located but when I try to launch Aseco from that .bat file I get unable to locate specified f...
by Jackel
11 Apr 2007 14:38
Forum: ToolBox
Topic: Aseco1.0 @ jfreu (89.1% done) download test-release
Replies: 474
Views: 85054

Thank You

thank you Jfreu for your help, and nice plugin, didn't think of it but the version of php I'm using is 5.1.6 I had to delete a little more than what you said, So the section of the jfreu.funcs.inc.php looks like this with no errors coming up on start except; [Challenge]server registration : ERROR fu...
by Jackel
10 Apr 2007 18:50
Forum: ToolBox
Topic: Aseco1.0 @ jfreu (89.1% done) download test-release
Replies: 474
Views: 85054

getting error from jfrue

I just added Jfrue's plugin .17a to Aseco Running Rasp 1.5c and is getting the following error on start-up: [PHP Warning] fsockopen(): unable to connect to :80 (A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed b...
by Jackel
02 Apr 2007 11:56
Forum: Trackmania United Forever Talk
Topic: Custom Cars = Cheating in TMU !
Replies: 71
Views: 13573

I seen this posting way late and noticed the author himself is not even replying after the first two pages, probably thinking too himself, I am Stupid, Stupid little boy. Of course I did notice a differance when I started useing the Acura NSX on Island tracks. I stayed off the walls more. :3
by Jackel
15 Feb 2007 16:05
Forum: Technical Support
Topic: pls help me "bad proxy configuration"
Replies: 2
Views: 757

Re: pls help me "bad proxy configuration"

When I upload Trackmania Nations and I click on "Internet" and I get a error pop-up saying "bad proxy configuration"..what was the?..Help please :( thank u Not only am I getting that error on TMN as well, but I also can't get either of my TMU or TMN dedicated servers up, is the Master Server's off-...
by Jackel
29 Jan 2007 09:02
Forum: Technical Support
Topic: Running Dedicated TMN & TMU servers on different Machine
Replies: 1
Views: 426

Running Dedicated TMN & TMU servers on different Machine

I'm in the process of setting up a Dedicated TMU server and already have a working TMN server. Now I know the default ports for both games are 2350 & 3450, Do I need to change the ports on one of the machines to get both too connect too their respected Master servers and make it able for People to g...
by Jackel
07 Jan 2007 15:35
Forum: Trackmania United Forever Talk
Topic: New graphics card or more RAM? Lag problem
Replies: 30
Views: 4674

look here for graphics properties

just right click on your desktop and select properties>settings should say default moniter connected too (graphics card here)
by Jackel
16 Oct 2006 08:30
Forum: ToolBox
Topic: RASP 0.3 !
Replies: 141
Views: 29747

I've been slowly adding to my server and I want too add RASP next, but I don't see a link to download version 3.2, is there one or do i need to start with an older version with aseco 3.1b?