Search found 20 matches

by jimmy1987
11 May 2010 13:54
Forum: ToolBox
Topic: Server online but not showing up in TMNF
Replies: 3
Views: 671

Re: Server online but not showing up in TMNF

Yes I knew that, it's not my first time seting up gameservers :thumbsup:
They are all on different ports.

Edit:

Deleted everything from the 2 non working servers and started fresh now they work.
by jimmy1987
11 May 2010 12:32
Forum: ToolBox
Topic: Server online but not showing up in TMNF
Replies: 3
Views: 671

Server online but not showing up in TMNF

I've have setup three dedicated servers each with a valid account from my united player page. But only one is showing up in TMNF. I know about the NATting and firewall and stuff that is not the problem. ( Server has DMZ and firewall is ok ). When I try all three of them at http://dedimania.net/dedit...
by jimmy1987
02 Mar 2010 11:58
Forum: RemoteCP 4
Topic: Acces denied in browser
Replies: 2
Views: 3030

Re: Acces denied in browser

Well it's a standard apache install with php so openbase dir is not in effect. I looked that up already :)
I can't seem to find out why it does this, it should have worked this way. :evil:
by jimmy1987
01 Mar 2010 01:57
Forum: ToolBox
Topic: Adding tracks
Replies: 2
Views: 764

Adding tracks

What is the easiest way to add tracks to your server? I got 50 tracks I want to add to my server, I tried servermania but it sets the "/" wrong and then my linux server doesn't find any of them. Adding them through Trackmania is good for once but not always. Still having trouble getting Remotecp wor...
by jimmy1987
01 Mar 2010 01:44
Forum: RemoteCP 4
Topic: Acces denied in browser
Replies: 2
Views: 3030

Acces denied in browser

I'm getting continuesly the following errors: * [2010-03-01T02:44:10+01:00] [PHP Warning] mkdir() [function.mkdir]: Permission denied on line 129 in file /var/www/html/remotecp/plugins/Browse/index.php * [2010-03-01T02:44:10+01:00] [PHP Warning] mkdir() [function.mkdir]: Permission denied on line 13...
by jimmy1987
23 Feb 2010 19:05
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Xaseco Dedimania Bad TMF password
Replies: 6
Views: 1374

Re: Xaseco Dedimania Bad TMF password

Indeed on the Nadeo page it doesn't work. But I can succesfully use it on my server to connect to the masterserver, are those 2 different things then? I'll try changing the password to use only numbers and letters now, and see what happens then. I'll keep you guys posted :) Edit: It's fixed! :) What...
by jimmy1987
22 Feb 2010 17:52
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Xaseco Dedimania Bad TMF password
Replies: 6
Views: 1374

Re: Xaseco Dedimania Bad TMF password

I did use the correct account login/password, I even copied the login and password from the dedicated.cfg but the error still comes up.
by jimmy1987
21 Feb 2010 21:03
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Xaseco Dedimania Bad TMF password
Replies: 6
Views: 1374

Xaseco Dedimania Bad TMF password

Today I've setup a TMNF server with Xaseco 1.10, the server and my Xaseco work fine. But in my xaseco log i'm getting the following: [02/21,21:15:39] Webaccess (dedimania.net:80): send: deflate, receive: gzip !!! !!! Connection Error !!! Warning in rpc.php(170): AuthWarning: Warning in check_login_t...
by jimmy1987
27 Apr 2008 11:39
Forum: Aseco/RASP 2
Topic: [Aseco2.0]oliverde8 hud(MAINLY:Admin Menu, Player Menu)
Replies: 268
Views: 55446

Re: [Aseco/RASP Forever]oliverde8 hud+(Test of new menu.hud)

Do we also leave the oliverde8.Hud.info_messages.xml in the root folder? Or is the other one a replacement?
by jimmy1987
26 Apr 2008 15:15
Forum: Aseco/RASP 2
Topic: [Aseco2.0]oliverde8 hud(MAINLY:Admin Menu, Player Menu)
Replies: 268
Views: 55446

Re: [Aseco/RASP Forever]oliverde8 hud+(random info added)

played a bit with it now but i can't seem to get the message from admin working.
Whenever i click on it, it just says [Admin] on the chat bar nothing more.
How can i input a message?
by jimmy1987
26 Apr 2008 14:14
Forum: Aseco/RASP 2
Topic: [Aseco2.0]oliverde8 hud(MAINLY:Admin Menu, Player Menu)
Replies: 268
Views: 55446

Re: [Aseco/RASP Forever]oliverde8 hud+(random info added)

Ah yes i got that one too, it's because the plugin name is with a capital K of karma, just copy that name to your file and it works fine
by jimmy1987
26 Apr 2008 13:21
Forum: Aseco/RASP 2
Topic: [Aseco2.0]oliverde8 hud(MAINLY:Admin Menu, Player Menu)
Replies: 268
Views: 55446

Re: [Aseco/RASP Forever]oliverde8 hud+(random info added)

Ah yes thank you it works, looks great :sweet:
by jimmy1987
26 Apr 2008 00:19
Forum: Aseco/RASP 2
Topic: [Aseco2.0]oliverde8 hud(MAINLY:Admin Menu, Player Menu)
Replies: 268
Views: 55446

Re: [Aseco/RASP Forever]oliverde8 hud+(random info added)

Hmm do you have to do something special to see it?
I've put the xml in my root aseco folder and the php files in my plugins folder.
The i restarted my Aseco.

Then i checked on my server but i couldn't see your menu. Only the standard aseco 2.0 admin menu.
by jimmy1987
08 Nov 2007 20:54
Forum: Technical Support
Topic: Aseco 0.61b xml parser error
Replies: 3
Views: 648

Re: Aseco 0.61b xml parser error

that is the admin login, not mysql
by jimmy1987
24 Sep 2007 19:43
Forum: Technical Support
Topic: Aseco 0.61b xml parser error
Replies: 3
Views: 648

Aseco 0.61b xml parser error

I'm trying to get Aseco ready with my tm nations server. And for trying i installed the latest xampp on my pc. But when starting Aseco i get: "Fatal Error: Cannot use string offset as an array in [path to aseco]\xmlparser.inc.php on line 69" Anyone know what's going on? I have: php 5.2.3, 5.0.45-com...