Search found 16 matches

by SN.Wolf
23 Oct 2009 17:11
Forum: Trackmania Forever Ladder
Topic: Who do i ask? 40k/80k server setup?
Replies: 13
Views: 5108

Re: Who do i ask? 40k/80k server setup?

so in a nut shell, Servers with validation seeds are not fair races just more luck of the draw on hole shot especially when everyone is running .01 - .03 times.

I can say that i have smoked my #1 dedi times on alot of the tracks by at least .30...hmmm like an involuntary exploit.....lol
by SN.Wolf
23 Oct 2009 08:39
Forum: Trackmania Forever Ladder
Topic: Who do i ask? 40k/80k server setup?
Replies: 13
Views: 5108

Re: Who do i ask? 40k/80k server setup?

Thanks, I did notice the PF start tracks where bugged so i rolled the server build back one, Starts where still buggy so we updated the server and now the ladder reads as it is suposed to but what i did notice is that with 3 off us the cars all had diferent physics out of the gate. Example: On a tra...
by SN.Wolf
22 Oct 2009 03:40
Forum: Trackmania Forever Ladder
Topic: Who do i ask? 40k/80k server setup?
Replies: 13
Views: 5108

Re: Who do i ask? 40k/80k server setup?

I dropped my 60k and 70k to go to the 80k, I had no trouble at all with the other ladder servers setup like you said, matter of minutes and we where in the points again. I'm thinking it has something to do with the validation seed but it stats that it is optional. I set referee validation at top 3 w...
by SN.Wolf
09 Feb 2009 11:28
Forum: Vehicles
Topic: [RTR] Mustang - "Death Race"
Replies: 12
Views: 12335

Re: [RTR] Mustang - "Death Race"

Got the car
. :) Very nice, but had a question, Since the gattling guns move is that why it requires high video setting for others to see the guns at all?
by SN.Wolf
09 Feb 2009 04:28
Forum: ToolBox
Topic: Corrupt avitar Lags server
Replies: 2
Views: 980

Re: Corrupt avitar Lags server

Not a Aseco Problem, But Server problem. Sorry guys but i probably should keep the corruption found in file out of public view as it could cause exploits to crash servers that support P2P. :(

Mods: Feel free to delete this thread if you feel the need to.
by SN.Wolf
08 Feb 2009 03:17
Forum: ToolBox
Topic: Corrupt avitar Lags server
Replies: 2
Views: 980

Corrupt avitar Lags server

I run 3 public TMNF servers and a Friend runs 1 TMNF server, All run the latest version of xaseco with the same plugins. What happened was when a certain player loaded in the servers lagged out horibly....yikes, First thought "Hack", Yes this is usually the first sign of CP or speed hack and usually...
by SN.Wolf
28 Jan 2009 00:19
Forum: Trackmania Nations Forever Talk
Topic: Best of TMX Server
Replies: 0
Views: 444

Best of TMX Server

I have launched a 5th united stadium environment server open to 1000 and up ladder ranks. This server will contain 98 of the Best Tracks for the stadium Environment as well as the TMX showcase track at the time of showcase as well as a random track from an unknown author. Qualifications for top trac...
by SN.Wolf
27 Jan 2009 20:38
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: [XASECO(2)] Plugin: forceMods v0.5.4
Replies: 144
Views: 55978

Re: plugin: forceMods

Doh!, Typo's get ya everytime....lol.
Thanks for the fresh eye on it!
by SN.Wolf
27 Jan 2009 12:39
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: [XASECO(2)] Plugin: forceMods v0.5.4
Replies: 144
Views: 55978

Re: plugin: forceMods

Having some troubles with this one. Set up configs and uploaded mod file to my webhost, even enabled from in game chat as master admin and still default load screen. the following is what i have: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> <forceMods> <enabled>true</enabled> <!-- overrides mod of challe...
by SN.Wolf
28 Oct 2008 02:05
Forum: Mods
Topic: -PIMP MY BLOCK-Mod competition- REGISTERNOW! 550.000 coppers
Replies: 5
Views: 3888

Re: -PIMP MY BLOCK- Mod competition on TMUF- +550.000 coppers !!

Sorry, I get some of the sickest results from DTX1, anything less is, well,.....less......lol. Only DTX1 will allow true transparency so i supose my Glass Castle mod is out....bummer for those who love it :( As for your question, I tried to save in PNG format with high transparency then port back ov...
by SN.Wolf
22 Oct 2008 03:33
Forum: Trackmania Nations Forever Talk
Topic: mods
Replies: 1
Views: 551

Re: mods

Hold your Ctrl key before you click on your track name for editing :)
by SN.Wolf
18 Oct 2008 05:43
Forum: Movies / Replays / MT clips
Topic: How do I implement Music in my Track
Replies: 2
Views: 893

Re: How do I implement Music in my Track

a corrupt file will cause that....remove the music and try to use default...if it accepts then the conversion to ogg is bad...maybe try converting to .mux with tmn or maybe your codecs for ogg are bad. ( I use sony sound forge 7.0 for all my audio conversions) But in short a bad ,corupt file will ca...
by SN.Wolf
16 Oct 2008 23:24
Forum: Mods
Topic: Game needs reboot for client to see mod correctly
Replies: 0
Views: 1201

Game needs reboot for client to see mod correctly

I just finnished up a beta mod called Shewolf's Glass Castle where there is a lot of transparencies (Roads Inflatable ect...) in the mod. When i load it local there is no problem,Then when i embed the url for the client in the gbx they download with no problem and all textures show fine but the tran...
by SN.Wolf
13 Oct 2008 20:04
Forum: Mods
Topic: Yes, I put my mods in the right place...but still no go :(
Replies: 9
Views: 3859

Re: Yes, I put my mods in the right place...but still no go :(

Still a no go in tmnf but i did however get it to work on tmuf by puting mods in the following directory: C:\Documents and Settings\(compname)\My Documents\TrackMania United\Skins\Environment\Mod Now i can load mods on tmnf and tmuf so the tmnf game must asociate the files with tmuf folder rather th...
by SN.Wolf
13 Oct 2008 03:57
Forum: Trackmania United Forever Talk
Topic: Crappy online track loading times?
Replies: 13
Views: 1814

Re: Crappy online track loading times?

Not saying i have a solution just wanted to give my info to posibly help resolve your problem. I run a tmnf server with aseco and a majority of my tracks load fast 5-10 seconds from my q6600 server to my amd 3800+ machine but i noticed a few tracks laoded slow so i took a look around and here is wh...